KOJU ZUBNU PASTU ODABRATI?

Paste za odrasle

Pristup koji smo primijenili u izradi formulacija izuzetno je kompleksan. Od segmentacije zubnih pasti prema dobi i prema najčešćim dentalnim problemima, odabiru i određivanju količine aktivnih sastojaka do pronalaska prirodnih zamjena za sve komponente za koje ne želimo da se nađu u našim pastama. Nismo željeli u pasti imati ništa što može potencijalno opasno djelovati na zdravlje organizma.

DAILY MINT

Pasta za svakodnevnu uporabu namijenjena je borbi protiv plaka, jača zubnu caklinu i obnavlja oštećenja uzrokovana bakterijskim kiselinama te time pomaže u sprječavanju karijesa. Ujedno ima blagotvorno djelovanje na desni i sluznicu usta.

Obogaćena je uljima komorača, grejpa i paprene metvice uz dodatak ekstrakta lista kadulje za jutarnju i večernju njegu usta.

DETALJNIJE

H2ORAL

Ova originalna, potpuno prirodna zubna pasta bez fluora s ekstraktima ružmarina i islandskog lišaja te uljima naranče, origana, limete i paprene metvice ima posebno djelovanje.

Agrumi poput limete i naranče stimuliraju stvaranje sline i najdjelotvorniji su u borbi protiv suhih usta. Metvica osvježava dah, a origano kao iznimno ljekovita biljka djelotvoran je protiv bakterija i gljivica poput onih koje uzrokuju oralnu kandidijazu, ima antioksidativni učinak, usporava procese starenja i pomaže protiv zadaha iz usta. Islandski lišaj ima snažno protuupalno djelovanje pa se često upotrebljava kao važan prirodni antibiotik.

DETALJNIJE

HERBALL

Potpuno prirodna zubna pasta s kaduljom i islandskim lišajem uz dodatak klorofila, osnažena uljima zvjezdastog anisa, slatke naranče i paprene metvice koja ne sadržava fluoride i bogata je prebioticima.

Odlikuje se skladnom formulom te nema intenzivan biljni miris i okus kao druge paste namijenjene osjetljivim desnima.

DETALJNIJE

MATCHAI

U ovoj iznimno bogatoj prirodnoj pasti za zube spojeno je ulje konoplje s matcha čajem, uz dodatak eteričnog ulja limete, đumbira te paprene metvice.

Namijenjena je mlađoj populaciji i alternativcima. Matcha čaj prirodni je izvor antioksidansa, iznimno snažnog djelovanja, bogat vitaminima i mineralima, jedinstven u svojoj vrijednosti i posebnog, neutralnog okusa. Stoljećima se upotrebljava u istočnoj medicini protiv upala i starenja te, kao i konoplja, ima značajno mjesto u suvremenoj new-age kulturi.

DETALJNIJE

MEDITERRANEO

Nešto neobično! Jadranski valovi stopljeni s mirisnim aromama osunčanih stijena. Potpuno prirodna zubna pasta bez fluora, okusa Mediterana, mora i juga s tradicionalnim biljem karakterističnim za mediteransko područje.

U njoj su sadržana vrijedna ulja Mediterana kako bi sluznici usta dala izniman doživljaj, pobudila okusne pupoljke i usta ostavila čista i prepuna ljeta. Ulja lavande, ružmarina, paprene metvice i bosiljka čine idealnu kombinaciju mirisa i okusa, dodatno začinjenu cvjetnom jadranskom morskom solju.

DETALJNIJE

BLACK4WHITE

Potpuno prirodna zubna pasta s aktivnim ugljenom obogaćena uljima slatke naranče, komorača i paprene metvice. Namijenjena je za svakodnevno pranje zuba i njegu usne šupljine te zubima daje bjelji izgled. Ne sadržava fluoride.

Pasta je elegantne crne boje zbog aktivnog ugljena koji karakterizira velika specifična površina, koji na prirodan način odstranjuje naslage sa zuba i nježno ih polira. Zahvaljujući tome zubi izgledaju bjelji. Ne oštećuje površinu zuba jer aktivni ugljen djeluje blago na caklinu. Ujedno uklanja toksine oko zuba te sprječava nastanak zubnih naslaga i karijesa.

DETALJNIJE

X-PECT

Potpuno prirodna zubna pasta s dvama sastojcima na bazi đumbira, ekstraktom i eteričnim uljem – kako bi se iz ove cijenjene biljke izvuklo što više korisnih spojeva, uz dodatak ulja naranče i paprene metvice. Đumbir se tisućama godina upotrebljava kao lijek i ključna je biljka u ayurvedskoj medicini.

Pastu odlikuje posebna formula za trudnice koje imaju probleme s desnima i krvarenjem. Nježna pjena odnosi naslage uz antimikrobno djelovanje naranče pa je posebno učinkovita u sprječavanju bolesti zuba i desni koje se javljaju tijekom trudnoće.

DETALJNIJE