KOJU ZUBNU PASTU ODABRATI?

Paste za djecu

Kako bismo poslušali struku i pružili korisniku mogućnost izbora, napravili smo paste s fluorom i one bez njega. Za djecu stariju od 3 godine upotrebljavali smo koncentracije fluora prema preporukama Europske akademije za dječju stomatologiju (European Academy of Paediatric Dentistry) za dječje paste. Za one najmanje uklonili smo fluor iz paste kako roditelji ne bi morali brinuti hoće li njihovi mališani možda progutati najveći dio paste.

SMILEY BABY

Moja prva pasta ?! Potpuno prirodna zubna pasta s uljem anisa i prirodnom aromom banane namijenjena djeci do 3 godine starosti.

Upotrebljavamo je za razvijanje zdrave navike pranja dječjih zubića jer se ne pjeni previše, ukusna je i privlačna. Mekana je i nježne teksture obogaćena blagim okusom banane. Ne sadržava fluoride niti bilo koje druge štetne sastojke, što je posebno važno jer djeca često progutaju dio paste.

DETALJNIJE

SMILEY KIDS

Za naše malene, ova potpuno prirodna zubna pasta sadržava nježno ulje slatke naranče, blago ulje paprene metvice te mentol.

Namijenjena je djeci od 3 do 9 godina starosti, kada se uz mliječne zube počinju pojavljivati i prvi trajni zubi koji traže posebnu brigu. Stoga sadržava fluor u koncentraciji koju preporučuje Europska akademija za dječju stomatologiju (European Academy of Paediatric Dentistry) jer osjetljivi dječji zubi trebaju dodatnu zaštitu. Tako jača zubnu caklinu i time pomaže u sprječavanju brzo razvijajućeg karijesa dječjih zuba.

DETALJNIJE

SMILEY TEENS

Potpuno prirodna zubna pasta s uljem mandarine i paprene metvice te osvježavajućim mentolom.

Namijenjena je djeci od 8 do 14 godina starosti. Idealna je za tinejdžere koji ne žele imati neugodan zadah, potiče samopouzdanje i osjećaj sigurnosti. Za pranje i zaštitu mliječnih, a posebno ranih trajnih zuba.

DETALJNIJE